ΕOTM
Θάσου 2, Μελίσσια 15127 Αθήνα
☏ 211 740 2029
info@eotm.gr

Μπορώ να κάνω σολάριουμ;

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα sunbed;

Οι περισσότεροι άνθρωποι με Μεσόγειακη επιδερμίδα μπορούν να χρησιμοποιήσουν sunbed, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις. Εάν απαντήσετε ΘΕΤΙΚΑ σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω ερωτήσεις, θα πρέπει να ΜΗΝ κάνετε χρήση σολάριουμ:

  • Είσαι κάτω των 18 ετών;
  • Καίγεστε πάντα στο φυσικό φως (του ήλιου);
  • Έχετε κάποια ιατρική κατάσταση που επιδεινώνεται στον ήλιο;
  • Έχετε φακίδες;
  • Έχετε στο ιστορικό σας κάποιο έγκαυμα ηλίου, ιδιαίτερα από την παιδική ηλικία;
  • Έχετε (εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας) βιώσει σοβαρές ασθένειες δέρματος (πχ μελάνωμα, καρκίνο);

Επίσης, εάν παίρνετε κάποιο φάρμακο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πριν κάνετε χρήση σολάριουμ, καθώς ορισμένα φάρμακα κάνουν το δέρμα πιο ευαίσθητο στο υπεριώδες φως. Εάν είστε έγκυος, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση.

Έτσι, έχετε ολοκληρώσει την παραπάνω λίστα ελέγχου εαν απαντήσατε ΟΧΙ σε όλες τις ερωτήσεις και θέλετε να χρησιμοποιήσετε το sunbed, επειδή με το να φαίνεται καλό και με το να νιώθεις υπέροχα είνα αυτό με το οποίο έχει να κάνει το μαύρισμα και καθώς το 70% από εμάς θέλουν ένα!

Είτε πρόκειται για ένα ετήσιο μαύρισμα, μια προετοιμασία προ-διακοπών, με βιταμίνη D ή απλά θέλετε να δείχνετε καλά για αυτή τη μοναδική ευκαιρία, ένα μαύρισμα δεν θα ήταν ποτέ πιο προσιτό.

Τα μέλη μας είναι τα καλύτερα! Για εξαιρετικές συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με το υπεύθυνο μαύρισμα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, χρησιμοποιήστε ένα sunbed με ευκολία ενω είστε μέλος της ΕΟΤΜ.

Advertisement

Advert/Link/Text

Advert/Link/Text


Μέλη της ΕΟΤΜ

Logo Deja Vu Logo Hempz Logo Iso Italia Logo KBL Megasun Logo King Sun Logo King Tan Logo Mystic Tan Logo Solarium Psychiko Logo Soleil Plus Logo Sun Angel Logo Sunlounge Logo Supre