ΕOTM
Θάσου 2, Μελίσσια 15127 Αθήνα
☏ 211 740 2029
info@eotm.gr

Ποιοί είμαστε

Ομοσπονδία για επιχειρήσεις σολάριουμ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τεχνητού Μαυρίσματος (ΕΟΤΜ), ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί πρωτοβουλία των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην αγορά του τεχνητού μαυρίσματος, γνωστό και ως solarium. Τα μέλη της ΕΟΤΜ είναι κορυφαίοι κατασκευαστές, διανομείς, προμηθευτές και αντιπρόσωποι εξοπλισμού και προϊόντων τεχνητού μαυρίσματος μαυρίσματος, ανά την Ελλάδα.

Στόχος της ΕΟΤΜ είναι να εκπροσωπεί τον κλάδο ενεργά στο δημόσιο διάλογο και να αποτελεί τον βασικό συνομιλητή προς τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης και τις ρυθμιστικές αρχές, σε όσα θέματα άπτονται της αγοράς του τεχνητού μαυρίσματος, διασφαλίζοντας την ομαλή και υγιή ανάπτυξή ολόκληρου του κλάδου. Προς αυτή την κατεύθυνση, τα μέλη της ΕΟΤΜ, επιδιώκουν τη συνεχή επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και οργανισμούς της αγοράς τεχνητού μαυρίσματος, μέσα από ένα κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας, προκειμένου να αφουγκράζονται τις ανάγκες, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον κλάδο.

Επιπλέον, θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των καταναλωτών, όλα τα μέλη της ΕΟΤΜ δεσμεύονται τόσο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύ κοινού για την ορθή και υπεύθυνη χρήση των καμπίνων τεχνητού μαυρίσματος όσο και στην παροχή υπηρεσιών με υπεύθυνο τρόπο, διασφαλίζοντας μια απολαυστική και ασφαλή εμπειρία για τον καταναλωτή.

Το διοικητικό συμβούλιο

  • Πρόεδρος: Νίκος Ατζούτζουλας
  • Αντιπρόεδρος: Κέλλυ Ατζούτζουλα
  • Γενικός Γραμματέας:
  • Μέλων της Γενικής Επιτροπής:
  • Μέλων της Γενικής Επιτροπής:
  • Μέλων της Γενικής Επιτροπής:
  • Μέλων της Γενικής Επιτροπής:

Advertisement

Advert/Link/Text

Advert/Link/Text


Μέλη της ΕΟΤΜ

Logo Deja Vu Logo Hempz Logo Iso Italia Logo KBL Megasun Logo King Sun Logo King Tan Logo Mystic Tan Logo Solarium Psychiko Logo Soleil Plus Logo Sun Angel Logo Sunlounge Logo Supre